Skip to main content
Menu
Tickets Aqualibi
Eventlocaties

Eventlocaties

De ideale locatie voor iedere gelegenheid vindt u in Aqualibi

Als eventlocatie voedt Aqualibi de inspiratie en creativiteit van uw gasten. Want een stimulerende eventlocatie betekent : een doeltreffende meeting, een succesvolle teambuilding, een bijzondere training of een geslaagde incentive. En wat uw doel ook is, u kunt er zeker van zijn dat uw bedrijfsevent bij uw gasten nog vele jaren nazindert.

Zwembad

Vergeet de traditionele meeting rooms of incentives! Denk aan: multifunctionele vergaderruimten met zicht op een adembenemende subtropische wereld en een prachtige plantengroei. U heeft de mogelijkheid om dit waterpark geheel of gedeeltelijk te huren overdag of ’s avonds, het hele jaar rond.

Wat dacht u van een netwerkevent rondom het zwembad ? Of heeft u al eens nagedacht over een vip-event in een exotisch kader ? Of wenst u liever de nadruk te leggen op een academische avond met een klassevol waterballet als afsluiter ?

Palm Beach

In ons self-service restaurant serveren we lekkere hamburgers en frietjes en ijsjes ! Maar dit restaurant heeft nog meer in haar mars! U kan over deze locatie exclusief beschikken. De frisse en eigentijdse decoratie en inrichting doet u meteen denken aan een zomerse bar. Een pluspunt: alle tafels en stoelen zijn reeds voorhanden !

Lounge

De lounge is een kleinere maar leuke locatie. Ideaal als ontvangstruimte of networkingplaats ! Met zitplaatsen voor 50 personen, kan dit een ideale loactie zijn voor een geringe groep genodigden.