Skip to main content

Als gevolg van de overstromingen zal de site Aqualibi tot nader order gesloten blijven. We houden u op de hoogte van alle praktische zaken via onze website en sociale media. Wij danken u voor uw begrip.

Menu
Tickets Aqualibi

Contacteer ons

Ben je op zoek naar info ? Kijk dan eerst eens in de meest gestelde vragen !

Vaak gestelde vragen
Voor alle andere vragen

Aqualibi Boulevard de l'Europe 100

1300 Wavre, Belgium

Telefoon : +32 10 42 15 00

 

HEROPENING WALIBI BEGIN OKTOBER

Walibi Belgium, dat zwaar getroffen werd door de overstromingen van 16 juli,  verwacht begin oktober te heropenen. Onze teams werken al dagen onophoudelijk aan het herstel van de schade die de overstromingen hebben achtergelaten. Nu dat de omvang van deze schade wat duidelijker is, weten we dat we het park vóór oktober niet zullen kunnen openen.  Maar... we gaan de uitdaging aan om Walibi klaar te stomen voor het halloweenseizoen. Die heropening willen we dan vieren met het spectaculairste halloweenevenement dat we hier ooit hebben gekend. Challenge accepted!

In afwachting blijft de verkoop van tickets en abonnementen opgeschort. Abonnementen worden verlengd met het aantal dagen van de sluiting. Tickets worden ofwel verlengd of gewijzigd, ofwel terugbetaald. Alle informatie en praktische details zullen in de komende weken worden meegedeeld via onze websites www.walibi.be & www.aqualibi.be  en socialemediakanalen (Facebook & Instagram: @walibelgium).  Voor waterpark Aqualibi  is er echter nog geen heropeningsdatum bekend. 

We danken jullie voor jullie geduld en begrip. 

Het Walibi Belgium – Aqualibi Team

Contactformulier