Skip to main content

Als gevolg van de overstromingen zal de site Aqualibi tot nader order gesloten blijven. We houden u op de hoogte van alle praktische zaken via onze website en sociale media. Wij danken u voor uw begrip.

Menu
Tickets Aqualibi

Tijdelijke sluiting

INFO OVERSTROMINGEN

HEROPENING WALIBI BEGIN OKTOBER

Walibi Belgium, dat zwaar getroffen werd door de overstromingen van 16 juli,  verwacht begin oktober te heropenen. Onze teams werken al dagen onophoudelijk aan het herstel van de schade die de overstromingen hebben achtergelaten. Nu dat de omvang van deze schade wat duidelijker is, weten we dat we het park vóór oktober niet zullen kunnen openen.  Maar... we gaan de uitdaging aan om Walibi klaar te stomen voor het halloweenseizoen. Die heropening willen we dan vieren met het spectaculairste halloweenevenement dat we hier ooit hebben gekend. Challenge accepted!

In afwachting blijft de verkoop van tickets en abonnementen opgeschort. Abonnementen worden verlengd met het aantal dagen van de sluiting. Tickets worden ofwel verlengd of gewijzigd, ofwel terugbetaald. Alle informatie en praktische details zullen in de komende weken worden meegedeeld via onze websites www.walibi.be & www.aqualibi.be  en socialemediakanalen (Facebook & Instagram: @walibelgium).  Voor waterpark Aqualibi  is er echter nog geen heropeningsdatum bekend. 

We danken jullie voor jullie geduld en begrip. 

Het Walibi Belgium – Aqualibi Team

Let's go all the way
Glijbanen

Uren glijplezier voor de hele familie ! In Aqualibi kan je zowel glijbanen voor kinderen als glijbanen voor de echte durvers vinden.

Golfslagbad

Laat je meeslepen door de golven. Het golfslagbad is dan ook waterpret voor de hele familie of vrienden.

Kinderzones

Zones 100% voorbehouden aan kinderen ! Verschillende glijbanen, een immense emmer, waterstralen overal, ... De perfecte omgeving voor uren speelplezier !

Ontdek alle waterattracties

Badkleding

Bermuda's, shorts, strings, tanga's, pareo's en surfpakken zijn niet toegestaan in Aqualibi.