Skip to main content

Als gevolg van de overstromingen zal de site Walibi Belgium-Aqualibi tot nader order gesloten blijven. We houden u op de hoogte van alle praktische zaken via onze website en sociale media. Wij danken u voor uw begrip.

Menu
Tickets Aqualibi

Tijdelijke sluiting

INFO OVERSTROMINGEN

Informatie over de tijdelijke sluiting van de site Walibi Belgium-Aqualibi als gevolg van de overstromingen van 16 juli 2021

De teams van Walibi Belgium zijn druk in de weer met het opmeten van alle schade veroorzaakt door de overstromingen van 16 juli 2021. De parken Walibi en Aqualibi werden zwaar getroffen. Doordat de technische infrastructuur zwaar getroffen is, zijn we telefonisch en per e-mail onbereikbaar. Op dit ogenblik is het onmogelijk om verdere details te bieden over de heropening van de site. 

Ook de technische infrastructuur werd zwaar geraakt. Hierdoor zijn we telefonisch en per e-mail onbereikbaar. We plaatsen alle informatie met betrekking tot de overstromingen op onze website en onze socialemediakanalen (@walibibelgium).

Betreffende de toegangsbewijzen: abonnementen worden verlengd voor de duur van de sluiting.  Afhankelijk van hoe de situatie evolueert, worden tickets ofwel verlengd/gewijzigd, ofwel terugbetaald. De praktische details (tickets, reservaties, abonnementen, partnerschappen, wedstrijden....) worden meegedeeld zodra er enige duidelijkheid is over de situatie. In afwachting wordt de verkoop van tickets en abonnementen opgeschort.

We danken u voor uw begrip.

Het Walibi Belgium-Aqualibi Team

Let's go all the way
Glijbanen

Uren glijplezier voor de hele familie ! In Aqualibi kan je zowel glijbanen voor kinderen als glijbanen voor de echte durvers vinden.

Golfslagbad

Laat je meeslepen door de golven. Het golfslagbad is dan ook waterpret voor de hele familie of vrienden.

Kinderzones

Zones 100% voorbehouden aan kinderen ! Verschillende glijbanen, een immense emmer, waterstralen overal, ... De perfecte omgeving voor uren speelplezier !

Ontdek alle waterattracties

Badkleding

Bermuda's, shorts, strings, tanga's, pareo's en surfpakken zijn niet toegestaan in Aqualibi.