Skip to main content

Een periode van werkzaamheden zal plaatsvinden tussen 28 august en 21 december 2023. Het waterpark zal gedurende deze periode gesloten zijn.

Menu
Tickets Aqualibi
Informations

Informatie

Praktische informatie voor jouw bezoek

Badkleding

Bermuda's, shorts, strings, tanga's, pareo's en surfpakken zijn niet toegestaan in Aqualibi.

Mindervaliden

Aqualibi en het golfslagbad zijn toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit. Rolstoelgebruikers hebben geen toegang tot de glijbanen.

Kleine kinderen

Voorzie de benodigde uitrusting voor kinderen die niet kunnen zwemmen. Er zijn speciale armbandjes beschikbaar om niet-zwemmers te herkennen.

 

Badkleding

Volgens het besluit van 13 juni 2013 dat uit voorzorg strenge hygiënische normen oplegt aan beheerders van zwembaden die toegankelijk zijn voor het publiek, is alleen de volgende badkleding toegestaan: zwemslip, aansluitende/spannende zwemboxer, bikini, eendelig badpak, lycrapak tot boven de knie en elleboog. Deze kleding moet vers en schoon zijn en mag daarom niet van te voren in het park gedragen worden. Ze mag geen ritsen, knopen of andere accessoires bevatten die de drager of anderen of zelfs de installaties kunnen beschadigen. Ze mag niet schokkend of ongepast zijn. Kinderen jonger dan 2 jaar moeten zwemluiers dragen.

Mindervaliden

Kleine kinderen

De toegang tot Aqualibi wordt geweigerd aan kinderen jonger dan 13 jaar die niet begeleid worden door een volwassene.

Route naar het park en overnachting

Ben je op zoek naar hoe je Aqualibi kan bereiken of waar je kan overnachten ?

Route & overnachting

Aqualibi

Boulevard de l'Europe 100, 1300 Wavre