Skip to main content

Een periode van werkzaamheden zal plaatsvinden tussen 28 august en 21 december 2023. Het waterpark zal gedurende deze periode gesloten zijn.

Menu
Tickets Aqualibi

Vaak gestelde vragen

0 resultaten

Geldigheid van tickets en abonnementen

 • Verlenging van de Aqualibi-abonnementen als gevolg van de uitzonderlijke onderhoudswerken.
  +

  Elk jaar sluit Aqualibi tijdens de winter zo’n drietal weken om onderhoudswerken uit te voeren en het comfort voor zijn bezoekers verder te verbeteren.

  Dit jaar werd de gebruikelijke onderhoudsperiode uitzonderlijk verlengd om voorbereidende werkzaamheden uit te voeren voor de bouw van nieuwe glijbanen. Als gevolg hebben we de abonnementen die vóór 19/05/2022 werden aangekocht met een tiental dagen – ofwel pro rata het aantal uitzonderlijke sluitingsdagen – verlengd.

  Je kan de nieuwe geldigheidsdatum van je abonnement raadplegen via dit platform.

 • Ik heb mijn ticket niet kunnen gebruiken…
  +

  Alle ongebruikte tickets (ook partnertickets) aangekocht tot en met 15 juli 2021 zijn automatisch verlengd tot en met 08/01/2023. 

  Ben je belet om Aqualibi vóór 09/01/2023 te bezoeken?  De houders van een toegangsticket aangekocht via de website van Aqualibi kunnen tussen 9 januari 2023 en 9 april 2023 een terugbetalingsaanvraag indienen mits een administratieve kost van €3/ticket via ons terugbetalingsplatform.

  Het is niet mogelijk om een terugbetalingsaanvraag in te dienen voor partnertickets.