Skip to main content

Wegens de vele aanvragen kan onze website te kampen krijgen met technische vertragingen. Indien u uw bezoek niet kan reserveren, gelieve wat later opnieuw te proberen. Gelieve ons te verontschuldigen voor het ongemak.

Menu
Tickets Aqualibi
Aqualibi Abonnemneten

Abonnemneten

Reserveer jouw bezoek

Het seizoen kan nu écht van start gaan! Toch zal dit er voor jou, als abonnee, wat anders uitzien. Om de veiligheid van alle bezoekers te waarborgen, moeten we werken met een maximale dagcapaciteit. De enige manier om dit goed te organiseren, is door op voorhand te weten wanneer iedereen naar het park wenst te komen. Daarom zal je ook met een abonnement je bezoek op voorhand moeten reserveren.

Om de geldigheidsdatum te controleren, gelieve de barcode te gebruiken die op het abonnementskaartje of op de papieren voucher (indien je nog geen abonnementskaartje hebt) staat weergegeven.

Boek uw bezoek

We verwachten een grote drukte, waardoor de wachttijden in het reservatiesysteem kunnen oplopen. Indien dit het geval is, raden wij u vriendelijk aan om iets later opnieuw te proberen.

De geldigheid wordt verlengd

De geldigheid van jouw Let’s Go Pas wordt automatisch verlengd met het aantal dagen waarop Aqualibi open had moeten zijn.

Ontdek hier de nieuwe geldigheid van jouw Let’s Go Pass

Voorwaarden

  • Met je abonnementsnummer kun je één keer per dag één ticket bestellen.
  • Kun je een dag niet selecteren, dan is de maximale dagcapaciteit bereikt. Je kunt danniet naar Aqualibi
  • Kom je naar het park? Neem je ticket EN je abonnement mee. Deze moet je kunnen tonen bij de kassa