Skip to main content

Let op: tussen 9 januari 2023 en 17 februari 2023 werken we aan een uitzonderlijk onderhoud van Aqualibi. Het waterpark zal gedurende deze periode gesloten zijn.

Menu
Tickets Aqualibi
Voor uw personeel

Voor uw personeel

Aqualibi heeft vast dé formule die u zoekt !

Ons aquapark ligt centraal in België op amper 20 minuten van Brussel. Zo is afspreken met uw medewerkers uit verschillende vestigingen erg handig!

Aqualibi is een waterpretpark waar jong en oud samen kunnen genieten. U wilt uw personeelsleden verrassen met een cadeautje ? Of hen samen met het gezin meenemen op een onvergetelijke bedrijfsuitstap ?

Park uitkoop

Aqualibi, het hele waterpark voor u en uw genodigden ... Zeg nu zelf, dat is het ultieme event voor uw bedrijf ! Een volledig exclusieve dag voor u en uw personeelsleden. U kan tot 5.000 personen uitnodigen op uw bedrijfsfeest ! Uw gasten hebben natuurlijk toegang tot alle zwembaden en glijbanen de hele dag lang. We kunnen ook regelingen treffen inzake de catering. Vraag naar de mogelijkheden.

Om het bezoek een extra tintje te geven staan we toe dat u het park aankleedt volgens uw bedrijfskleuren (vb. Beachflags, bedrijfslogo’s, aangepaste affichage in het park, enz).

Extra wensen zoals aangepaste animatie, uitdelen van goody bags, enz. zijn steeds bespreekbaar.

Familiedag

Met de hele familie eropuit ... en de baas trakeert! Heel leuk, maar het organiseren van de ideale familiedag is een hele opdracht. Met ons eventteam staan we u graag bij in de organisatie ervan. Bovendien is Aqualibi het ideale familiepark. Met diverse glij-attracties voor durvers en de vele waterpretgelegenheden voor de kleintjes wordt het een overgetelijke familieuitstap! Bij een dag vol actie horen lekkerijnen! Onze cateringmogelijkheden zijn legio: kiest u voor een foodvoucher? Of een gezamelijk vieruurtje? Of ziet u graag uw personeelsleden ’s avonds terug voor een bbq? Alles is mogelijk.

Personeelsfeest

Uw medewerkers verdienen het beste. Met een bruisend personeelsuitje naar Aqualibi bezorgt u iedereen een onvergetelijke dag. In het park kunnen 20 tot 5.000 mensen terecht. Hoe groot de groep ook is, we zorgen er samen voor dat zij een topdag beleven. Er zijn ontelbare mogelijkheden. Wat dacht u van een themafeest? Ook denken we graag mee over het entertainment. Alles is bespreekbaar. We kijken samen hoe we een spectaculair personeelsfeest op maat kunnen neerzetten.

Teambuilding

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar uitdagende teambuildingactiviteiten? Kom dan naar Aqualibi. De diverse zwembaden en bubbelbaden zullen uw personeelsleden niet onberoerd laten. Snel zullen ze het opnemen tegen mekaar om zoveel mogelijk attracties te ontdekken. Wie is een durver? Wie ontpopt zich tot leider van de groep?

Op het einde van de dag zal iedereen enkele drempels voor zichzelf verlegd hebben. Meer nog, uw personeelsleden hebben het park samen "beleefd" en daardoor mekaar beter leren kennen hebben. Gesprekken en contacten die ze zeker ook op de werkvloer zullen doortrekken!

Tickets pour les membres de votre personnel

U wilt uw personeelsleden verrassen met een cadeautje ? Of hen samen met het gezin meenemen op een onvergetelijke bedrijfsuitstap ? Dan heeft Aqualibi dé ticketformule die u zoekt. U koopt deze tickets in voorverkoop, krijgt een mooie korting en schenkt ze vervolgens aan uw medewerkers, of als incentive aan uw klanten of zakenrelaties. 

Onze troeven

Makkelijk bereikbaar

Ons park is makkelijk bereikbaar via autosnelwegen. Een troef voor zowel Belgische, Nederlandse, Franse of Engelse relaties.

Onze troeven

Eigen treinstation

Meer nog, met een eigen treinstation op 150m zijn we makkelijik bereikbaar via het openbaar vervoer.

Onze troeven

Voordelige tickettarieven

Voordelige zakelijke tickettarieven worden steeds gehanteerd vanaf een bepaald minimum personen.

Onze troeven

Catering

In het park ontvangen we u en uw genodigden graag in ons Palm Beach restaurant. Uiteraard zijn events inclusief catering steeds mogelijk en kan u deze op voorhand bestellen.

Onze troeven

Flexibiliteit

Onze grootste troef is onze flexibiliteit. Opties en wijzigingen zijn mogelijk via een direct contact met uw vertrouwde account manager. Een manier van werken die door onze klanten wordt geprezen.

Eventlocaties

Als eventlocatie voedt Aqualibi de inspiratie en creativiteit van uw gasten.

Bekijk de locaties

Uw event op maat

Als gevestigde waarde zijn we specialist in het organiseren van events. Wij hebben onze diensten dan ook afgesteld om uw event vlekkeloos te laten verlopen.

events.be@cda-parks.com

Eventlocaties

Catering

Uw event op maat