Skip to main content

Let op: tussen 9 januari 2023 en 17 februari 2023 werken we aan een uitzonderlijk onderhoud van Aqualibi. Het waterpark zal gedurende deze periode gesloten zijn.

Menu
Tickets Aqualibi
Voor uw klanten

Voor uw klanten

U en uw relaties een onvergetelijke en fantastische dag bezorgen, dat is onze job !

Aqualibi is niet alleen het grootste subtropische zwempark van België, maar is meteen ook de meest originele eventlocatie om op een ontspannen manier zaken te doen en relaties te onderhouden. En waar kunt u nu beter uw volgende bedrijfsevent organiseren dan … in het grootste waterpark van het land ? Wij garanderen u niet alleen een superleuke dag in ons pretpark maar begeleiden u met de organisatieervan!

Park uitkoop

Aqualibi, het hele waterpark voor u en uw genodigden ... Zeg nu zelf, dat is het ultieme event voor uw bedrijf! Een volledig exclusieve dag voor u en uw relaties en/of klanten en/of personeel. U kan tot 5.000 personen uitnodigen op uw bedrijfsfeest! Uw gasten hebben natuurlijk toegang tot alle waterattracties en –spelen de hele dag lang. We kunnen ook regelingen treffen inzake de catering. Vraag naar de mogelijkheden.

Om het bezoek een extra tintje te geven staan we toe dat u het pretpark aankleedt volgens uw bedrijfskleuren (vb. Beachflags, bedrijfslogo’s, aangepaste affichage in het park, enz).

Extra wensen zoals aangepaste animatie, uitdelen van goody bags, enz zijn steeds bespreekbaar.

Meetings, Incentives, Conferences, ...

Vergeet de traditionele meeting rooms of incentives. Wie één van de multifunctionele vergaderruimtes in Aqualibi boekt, geniet van het mooiste uitzicht dat hij zich kan dromen! Een blik op het adembenemende zwembad met haar rijke decoraties. Nergens wordt vergaderen zo origineel als hier !

Er zijn verschillende eventlocaties en zalen waar wij goede av-middelen ter beschikking stellen. Wij denken graag mee over de inrichting en verdere verzorging van uw event. Er zijn bijvoorbeeld diverse ontbijt-, lunch- en dinermogelijkheden. En na de meeting kan iedereen een frisse duik nemen of ontspannen in de bubbelbaden.

VIP formules

Als u relaties en personeelsleden uitnodigt, wilt u er een speciale dag van maken. De sfeer moet relaxt zijn maar de omgeving origineel. U wilt ze verrassen met een locatie die tot de verbeelding spreekt. Aqualibi is hiervoor de ideale plek. We hebben alle juiste voorzieningen aanwezig om van uw dag een unieke beleving te maken. Naast onze geijkte mogelijkheden, denken we uiteraard graag mee om uw event zo uniek mogelijk te maken (uiteraard altijd in overleg).

Waarom uw eventdag niet afsluiten met een waterballet? Of verkiest u langere openingstijden enkel voor uw genodigden? Of wat dacht u van een leuke gadget? Kortom, samen leggen we uw goede relaties en personeelsleden in de watten!

Product launch

U heeft een nieuw product en dat wil u aan iedereen verkondigen en tonen! Daarom moet de lancering speciaal zijn. Aqualibi is een unieke locatie die uw productpresentatie extra pit zal geven.

We denken graag mee over hoe we uw gasten zullen verrassen en in de watten kunnen leggen. We zorgen niet alleen voor de perfecte locatie maar zorgen ervoor dat de organisatie ervan precies en op maat is. Daarbij staat de doelstelling van uw bedrijf centraal, maar betrekken we ook graag de beleving van het waterpark. Op die manier ontstaat een unieke synergie die voor een onvergetelijke dag zal zorgen.

Tickets voor uw zakelijke relaties

Als bedrijf kunt u op voorhand toegangstickets kopen met korting. U kunt hiermee bijvoorbeeld uw personeel, klanten, gasten of relaties een plezier doen. De tickets zijn daarnaast een ideaal cadeau om te schenken voor verjaardagen, eindejaar, jubilea of andere speciale gelegenheden.

Onze troeven

Makkelijk bereikbaar

Ons park is makkelijk bereikbaar via autosnelwegen. Een troef voor zowel Belgische, Nederlandse, Franse of Engelse relaties.

Onze troeven

Eigen treinstation

Meer nog, met een eigen treinstation op 150m zijn we makkelijik bereikbaar via het openbaar vervoer.

Onze troeven

Voordelige tickettarieven

Voordelige zakelijke tickettarieven worden steeds gehanteerd vanaf een bepaald minimum personen.

Onze troeven

Catering

In het park ontvangen we u en uw genodigden graag in ons Palm Beach restaurant. Uiteraard zijn events inclusief catering steeds mogelijk en kan u deze op voorhand bestellen.

Onze troeven

Flexibiliteit

Onze grootste troef is onze flexibiliteit. Opties en wijzigingen zijn mogelijk via een direct contact met uw vertrouwde account manager. Een manier van werken die door onze klanten wordt geprezen.

Eventlocaties

Als eventlocatie voedt Aqualibi de inspiratie en creativiteit van uw gasten.

Bekijk de locaties

Uw event op maat

Als gevestigde waarde zijn we specialist in het organiseren van events. Wij hebben onze diensten dan ook afgesteld om uw event vlekkeloos te laten verlopen.

events.be@cda-parks.com

Eventlocaties

Catering

Uw event op maat